De oprichters

Maak kennis met de oprichters van Fajalobie Express, Edith en Hedwig Valies
Edith Valies (1955)

Ik ben opgeleid als Secretaresse, heb daarnaast een aantal cursussen Communicatie en PR gevolgd en ben nog steeds werkzaam in het bedrijfsleven. Naast mijn dagelijks werk haal ik veel voldoening uit Fajalobie-Express, waarmee ik anderen blij kan maken om de afstand tussen Suriname en het verre buitenland iets kleiner te maken. De vele positieve reacties van klanten op onze persoonlijke benadering en service geven mij heel veel energie om nog jaren door te gaan.Hedwig Valies (1957)

Van huis uit ben ik een universitair geschoolde veeboer. Al tijdens mijn prille schooldagen bestond er bij mij een enorme ondernemersdrang. Deze drang heb ik met mijn dagelijkse bezigheden, tot de oprichting van Fajalobie-Express, onvoldoende kunnen bevredigen. Met dit bedrijf is het mij uiteindelijk gelukt mijn ondernemersgevoelens de vrije loop te geven en zoals uit de reacties blijkt, tot tevredenheid van onze klanten.


Samen met onze bloemisten doen we onze uiterste best om de afstand tussen het buitenland en Suriname door middel van een bloemetje iets kleiner te maken.