FAQ

Hier vind u de meest voorkomende vragen van onze klanten

Klik op de vraag om het antwoord te zien.


Assortiment


Het is uiteraard ook mogelijk om een boeket bloemen te bestellen. De kosten hiervoor liggen tussen de 15 en 20 euro incl. bezorging binnen groot Paramaribo.
Wij doen onze uiterste best om dezelfde bloemen te leveren. Maar dat lukt niet altijd vanwege het seizoen. De kwaliteit van de bloemen en de waarde van het bloemstuk garanderen wij wel.
Ja, wij kunnen ook alleen een boeket rozen bezorgen. Rozen zijn wel heel erg kostbaar. U moet rekenen op € 2 a € 3 per roos.

Bestelling


Wij kunnen niet garanderen dat bestellingen die een dag van te voren worden doorgegeven ook geleverd zullen worden. Mocht het ons wel lukken de bestelling te leveren, zullen wij daarvoor € 10 extra in rekening brengen.
Jazeker kan dat. De betaling gaat in dat geval via Paypal, ga hiervoor naar het item Betalen op onze site.

Betaling


Wij rekenen niets voor bezorging binnen groot Paramaribo. De overige bezorgkosten vindt u hier
Betalen met creditcard is bij ons nog niet mogelijk.
Betalen met Ideal is bij ons nog niet mogelijk
Fajalobie-Express beschikt over een Ing-rekening. Doorgaans worden bedragen die vanaf een Ing-rekening op de rekening van Fajalobie-Express worden overgemaakt dezelfde dag bijgeschreven, bedragen die vanaf andere banken worden overgemaakt staan 2 tot 3 dagen later op de rekening van Fajalobie-Express.

Levering


Wij bezorgen ook buiten Paramaribo, daar voor rekenen wij kosten die varieren van € 3 tot € 10.
Als u liever anoniem wenst te blijven kan dat.
In principe bezorgen wij alleen in Suriname maar voor klanten die niet in Nederland woonachtig zijn kunnen wij wel bemiddelen bij het bezorgen in Nederland. Voor de betaling kunt u terecht bij onze partner in Suriname (00597-8801870).
Onze bloemistes doen hun uiterste best om vóór 14.00u Surinaamse tijd te leveren.